Skip to main content

Bemutatkozás

A Higiénia Kft. 1989-ben alakult és 31 éve a mosdó és ipari higiénia, tisztítás technológia termékeinek forgalmazásával foglalkozik. Ezeken a területeken szerzett tapasztalataink, ismereteink lehetőséget biztosítanak arra, hogy partnereinknek az elvárható magas színvonalú kiszolgálást nyújtsuk. Ennek köszönhető, hogy forgalmunk és vevő körünk évről évre megbízhatóan növekszik.

Termékeink

Logisztikai központunk

2008-ban felépítettük logisztikai központunkat Budapesten. Itt 1000 m² raktár épült és 380 m² iroda, bemutató terem, tárgyaló és a logisztikát végző személyzet elhelyezését szolgáló helységek találhatók. Logisztikai központunk fűtési és hűtési igényét megújuló energiaforrás biztosításával oldottuk meg.

Elérhetőség

Megbízható minőség

Termékeink állandó és megbízható minőségét garantálja, hogy beszerzéseink a világ, vezető papíripari, illetve tisztítószer és eszközgyártó cégeitől származnak. Mosdóhigiéniai adagolóink kínálatában szerepelnek a legújabb fejlesztések is, melyek az esztétikus arculat mellett takarékos papírfelhasználást tesznek lehetővé, csökkentve ezzel az üzemeltetés költségeit.

Partnereink

Partnereink között ingatlan-üzemeltető cégek, bankintézetek, irodaházak, közigazgatási területek, gyártóüzemek, takarítócégek találhatók. Sok vevőnkkel már több mint tíz éve szoros üzleti kapcsolatot ápolunk. Saját szállító kapacitásunk, és az állandó raktárkészletünk teszi lehetővé, hogy gyorsan, megbízhatóan juttassuk célba partnereink által rendelt termékeket. A szállítás időpontját a vevő kérése szerint ütemezzük.